Blogger Backgrounds

Saturday, February 26, 2011

0
pembebel
ShoRt Sem KE??

assalamualaikum smua..

pe kabar ye smua??hrp2 sht la..kita d sini x brp shat la skit kerongkong huhuhu...
tgh fusim skrg ni bt asgmnt..ni mggu ke7 mggu dpn dh msuk mggu ke8 dh..mggu dpn ada 2 asgmnt kne htr..
tp satu pn x siap lg..wahh sy mmg seorg yg hbt muahahaha...skrg ni tgh pulun bt asgmnt ok...smpai x mkn ni tau *pnipu2 pnipu2* muahahaha mggu dpn br msuk bln3..lmbt lg nk blik kg...rndu sgt kt my mum ni huhuhu..

opsss nmpknya entry kte lain tp sy p melalut bnda lain...kuakuakua..
ok fine kte go on kpd topik kte ok...
short sem?? alamak apa 2???xpnh bt pn lg kt UPSI ni..
sbnrnya short sem ni first time bt kt UPSI ni..sbbnya??? sya pn x tau apa sbbnya..mgkn cti lama n diorg x nk pljr2 UPSI ni berkarat diorg pnye otak nnt *trmsuklah aku yg sng brkarat ni* rmai ke yg nk ambk short sem ni?? nth la x dpt apa2 brita pn spe yg nk ambk...kteorg smua ngah konpius...klau ambk short sem nnt nk bt ROS cm mn..
Shot sem ni ada untung ada risikonya...risikonya mse pndek iaitu cme bljr 7 mggu je tp 9 jam krdt je...yg untungnya dpt hbs awl..hoyeee ni la yg sye suka  

huahuahua tp kn mcm mn nk tggung bayar yuran nnt erk??klau ambk short sem btul ke hbs awal nnt???konfius la cm ni..nthla biar jela..lu pk la sndr huhuhu... keliru aku keliru,,,,,

ambkla mse utk brfkr ye smua..
                                
take care~~
^bye^

p/s: klau xnk tnsion2 nnt msuk bln 9 ambkla short sem..nnt x pyh brebut dftr kursus..

<mood> heppy go lucky..(^*,)

Thursday, February 24, 2011

0
pembebel
kawin Awal,,

Assalamualaikum...

pe kabo smuanya...hrp2 smua dlm keadaan sihat walafiat la hndaknya...cuaca pn x brp ok skjp panas skjp hjn...so pndai2la jaga diri masing..*diri sy skrg dlm keadaan x sihat hhuhuhu* hrp2 x ada la org dmam2 n skit2 ye..nnt x psl2 x leh bt kje yg sdang mnimbun 2..

ok la entry hr ni psl khwn..slah ke org khwn muda???org khwn muda ni gatal ke??ke memalukan khwn muda???
konpius la knp org cm ble ada je org muda nk khwn diorg2 ni mcm jeolous lak..apa ke hal nk jeolous2 kn..
skrg ni rmai yg khwn muda..n yg khwn muda 2 rmai yg smpai skerat jln je...yg bhgia pn ada jgk...


tp persoalannya di sini salah ke khwn muda??di ulangi SALAH KE??? nthla diri sndr pn x tau salah ke x...apa yg pntg kte bhgia n kluarga restu..n yg pling pntg x susahkn diorag ok..x susahkan DIORG.. n yg pntg kluarga restu...mcm sdih pn ada...

tp yg pntg diri dh rs mampu nk pikul tggungjawab, ckup ilmu rmah tgga ok la blhla khwn..

p/s: jom ar kte khwn rmai2 muahaha

<mood> marah + sedih

Tuesday, February 22, 2011

0
pembebel
gempak!!!

assalamualaikum...

hai u alls...pe khbar smuanya..hr ni x ada apa yg mnarik..x dk apa pn yg gempak *ceh entry pnyela tjuk gempak*
sbnrnya x ada apa pn nk crt...cme nk ckp blog ni dlm proses pembiakkan pembaikkan...sbnrnya ble tgk blok org lain ctk2 rs blog ni cm rndh je tarafnya..*kih kih nth pape nth*  so skrg ni sy ngah godek2 bt yg cntik..mklumla tgh free muahahaaha *xsdr diri asgmnt brlmbak* 


korg tggula tgk nnt blog sy dh cute mute mcm tuan dia...*mst korg mymph dgr ayat ni kn lantak ar kih5* mcm mn ye nk bt blog ni jd ctk..pusing ar den fkr ni..tp x pela kte usaha la yg trbaik,,,muahahaaha..

xcited ni nk bt blog kih2....tp ambk masa yg lme la mgkn brthun2 brhari2 or brbulan2...sy ni pmalasla bab2 update blog ni kihkihkih...


pnt ar nk ckp byk2..u oll pkrla sndr..muahahaha
take care smua..lap u..

<mood> gedik muahahaha

Friday, February 18, 2011

0
pembebel
PelAmin KahWiN..

Assalamualaikum..

hri ni mood nk crt psl khwn ok..spe x ske 2 jgn mrh la ye...smenjak dua menjak ni sye asyik dk fkir je psl plamin..tbe2 rs cm nk naik plamin je *mood gatai noh muahahaha*  
byk sgt plamin yg ctk2 yg kluar kt fb br2 ni..uishh mkinla rs nk naik plamin cpt2 je..tp kn ble tgk byk2 plamin rs smua cntik la plk....yg mn satu la pujaan hatiku ni...

gedik je rs ble tgk plamin ni hahaha *melompat2 ble tgk hahaaha gedik gle*..
cm mn ye nk ckp kt korg smua ni..hati ni x thn ble tgk..stgh org aggap plamin ni kne la yg grand2 sbb khwn stahun skali je kn..tp ada jgk yg x nk sbb nya mmbazir... byk sgt yg brkenan kt hati hi..adoyai blela nk khwn ni...*dush dush gedik la hang ni aida*...


ni la salah satu plihan hati ku..
gmbr ni hasil kerja kak ros...kalau korg nk tgk lagi gmbr2 cantik..klil la kat SINI...

k la klau korg ada pndpt yg cntk2 gtau la ye...
k bye smua lap u..

<mood: Gedik muahaha>

Monday, February 14, 2011

2
pembebel
NTAh PApe Ntah..

assalamualaikum..

hai sdh lme rsnya x update blog ni...apa prkmbngan trbaru skrg erk??
sbnrnya x tau nk ckp apa kt blog ni..lgpn sy ni bkn seorg yg pndai brkata2..
skrg ni msim utk myiapkan asgmnt...trmsuk la diri ku ni sbuk je bt asgmnt smpai x smpt nk mkn...*ceh pdahal mkn x hnti2 dush dush pnipu*    bdk2 BM skrg pn sy tgk mcm dh mke apa dh smua mc tnsion je *bt ksimpulan sndr kahkahkah gelak jahat*


korg nk tau x satu rhsia bsar.??^bsr sgt2 mcm x leh nk pikul dh rhsia ni*.. rhsianya sem ni kteorg smua x ada stdy week...
so kne studo  study awl2 utk result yg gemuk gempak....ni la satu lg masalah problem yg dihadapi pljr UPSI skrg..tnsion loooo nk stdy ble mse lak..nk stdy skrg mn ada mse lg..asgmnt ngh byk lg...



ckupla smpai cni je ambe membebel ye...jmpa lg daaa..
<mood: nk khwn,,,ngeh ngeh gatai>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...